Ondernemersdiner 8 november 2023

En jij bent van harte uitgenodigd!

Op woensdag 8 november organiseert Peak Value en haar partners wederom Het Ondernemersdiner, dit keer worden we nu verwelkomd in restaurant Joelia.

“Bedrijf verkoopklaar maken, verkopen.. en daarna?”

Waarom ben je ondernemer geworden? Waarom neem je het risicio? Waarom alle bloed, zweet en tranen? Wat wil je aan het eind bereikt hebben? Steeds meer ondernemers hebben bij de start, maar één doel voor ogen: de exit.

Het verkoop klaar maken van je bedrijf is een logisch onderdeel van iedere (groei) strategie. Uit onderzoek van Peter Hinssen blijkt echter dat ondernemers 95% van hun tijd bezig zijn met hun dagelijkse operationele zaken, waardoor er geen tijd wordt genomen om over de toekomst na te denken.

Terwijl het voorbereiden van je bedrijf op verkoop een cruciaal onderdeel is van je groeistrategie, rijst de vraag: Wat gebeurt er na de verkoop? Hoe kun je je succesvolle ondernemerservaring verder uitbouwen, nieuwe doelen stellen en jouw toekomst met vertrouwen tegemoet zien? Op 8 november zullen we erachter komen.

Graag nodigen we je uit voor Het Ondernemersdiner in restaurant Joelia.  We brengen ambitieuze ondernemers bij elkaar ter inspiratie, het opdoen van nieuwe contacten en natuurlijk omdat het gezellig en lekker is.

We zien je graag op 8 november.

Programma

18:15 Ontvangst & Borrel bij Joelia
18:30 Welkomstwoord & Introductie Marcel Broersma & Mario Ridder
18:15 Het diner met inspirerende sprekers
21:00 Dessert & afsluiting

De Spelregels

Alle gasten zijn ambitieuze ondernemers met een bedrijf van minimaal 10 medewerkers en gevestigd in groot Rotterdam.

Aanwezigheid is exclusief en slechts mogelijk door persoonlijke uitnodiging van één van de partners.

Het doel van het diner is dat iedere gast met minimaal 2 nieuwe interessante zakelijke contacten naar huis gaat. In een gesloten omgeving stellen we een overzicht beschikbaar van de aanwezigen ondernemers. Deze lijst is reeds voor het diner inzichtelijk.

Start typing and press Enter to search