Terugblik 22 januari 2015
22 janauri vond het veertiende Ondernemersdiner plaats. 88 ondernemers namen plaats aan een lange dinertafel bovenin “de Rotterdam”.
Met een Rotterdamse mentaliteit realiseerde deze club bij elkaar in 2014 zo’n 200% groei met gemiddeld 20 salesafspraken per week. 35% heeft een exit strategie en totaal zijn deze ondernemers verantwoordelijk voor zo’n 25000 werknemers.
Wout van de Wijk, die al 5 keer eerder succesvol een bedrijf verkocht, nam ons mee in de verkoop van Iens aan Tripadvisor.
“Je begint niet met een onderneming met het idee om heel veel geld te verdienen… Je begint met een onderneming omdat je een idee hebt en je wilt dat werkelijkheid zien worden”
Wim van Sluis sloeg de brug tussen politiek en ondernemerschap en Leslie de Ruiter sloot de avond af met zijn verkooptransactie van het grootste penthouse van Nederland.
Onze Chefkok Sieberen Meerema moest met zeer beperkte middelen uitpakken, maar zorgde samen met zijn crew voor smaakvolle gerechten.