Ondernemersdiner 10 juli 2019

En jij bent van harte uitgenodigd!

We gaan voor GOUD!

Ondernemen is topsport is een veelgehoorde uitspraak. Wereldwijd zijn er duizenden topsporters die er elke dag opnieuw voor gaan. Trainen betekent je grenzen verleggen, met vallen en opstaan blijven doorgaan en onophoudelijk nieuwe handelingen en technieken aanleren. Maar de concurrentie doet natuurlijk net hetzelfde, dus moet jij beter, sneller en efficiënter worden. Nieuwe methodes vinden, constant innoveren en je grenzen blijven verleggen. Dit geldt ook voor ondernemers. Als je als ondernemer succes wil blijven oogsten, moet jij, net zoals een topsporter, dag in dag uit blijven doorzetten. Wat leidt tot voorspelbaar succes? Is goed personeel goud waard? Is data het nieuwe goud?

Op Het Ondernemersdiner van woensdag 10 juli gaan we het horen van twee collega ondernemers. Ook rasondernemer Herman den Blijker zal zijn ervaringen met ons delen. Het levert waardevolle lessen op waar iedere ondernemer mee aan de slag kan.

Graag nodigen we je uit op woensdag 10 juli voor Het Ondernemersdiner in restaurant GOUD. We brengen ambitieuze ondernemers bij elkaar ter inspiratie, het opdoen van nieuwe contacten en natuurlijk omdat het gezellig en lekker is.

We zien je graag op woensdag 10 juli.

Programma

17:00 Ontvangst & Borrel bij restaurant Goud
17:45 Welkomstwoord & Introductie Marcel Broersma & Herman den Blijker
18:15 Het diner met inspirerende sprekers
21:00 Dessert & afsluiting

De Spelregels

Alle gasten zijn ambitieuze ondernemers met een bedrijf van minimaal 10 medewerkers en gevestigd in groot Rotterdam.

Aanwezigheid is exclusief en slechts mogelijk door persoonlijke uitnodiging van één van de partners.

Het doel van het diner is dat iedere gast met minimaal 2 nieuwe interessante zakelijke contacten naar huis gaat. In een gesloten omgeving stellen we een overzicht beschikbaar van de aanwezigen ondernemers. Deze lijst is reeds voor het diner inzichtelijk.

Start typing and press Enter to search