Ondernemersdiner 13 december 2018

En jij bent van harte uitgenodigd!

THE FUTURE IS HERE

Graag nodigen we je uit op donderdag 13 december voor Het Ondernemersdiner in de kookstudio Quartier du Port. We brengen ambitieuze ondernemers bij elkaar ter inspiratie, het opdoen van nieuwe contacten en natuurlijk omdat het gezellig en lekker is.

De samenleving is in volle transformatie. De belangrijkste drijfveer daarvoor is technologie – of dat nu genetische manipulatie, kunstmatige intelligentie of nano technologie is. Alles wat je kunt bedenken en meer zal worden geautomatiseerd, eerder dan je kunt bevatten.

Het is een verwarrende en tegelijkertijd veelbelovende tijd.. er zijn plannen om leven te beginnen op Mars en wetenschappers zijn in staat om gedachten te lezen met een computer. En het gaat in een oorverdovende sneltreinvaart, maar wat moet jij er als ondernemer mee? Kunnen deze ontwikkelingen zorgen voor ongekende kansen? Op Het Ondernemersdiner van donderdag 13 december nemen twee collega ondernemers hoe snel de ontwikkelingen echt gaan.

Chefkok Sieberen Meerema zal ons helpen bij de bereiding van een aantal lekkere gerechten.

We zien je graag op 13 december!

Programma

17:00 Ontvangst & Borrel bij Peak Value
17:45 Welkomstwoord & Introductie Kookstudio Quartier du port
18:15 Het diner met inspirerende sprekers
21:00 Dessert & afsluiting

De Spelregels

Alle gasten zijn ambitieuze ondernemers met een bedrijf van minimaal 10 medewerkers en gevestigd in groot Rotterdam.

Aanwezigheid is exclusief en slechts mogelijk door persoonlijke uitnodiging van één van de partners.

Het doel van het diner is dat iedere gast met minimaal 2 nieuwe interessante zakelijke contacten naar huis gaat. In een gesloten omgeving stellen we een overzicht beschikbaar van de aanwezigen ondernemers. Deze lijst is reeds voor het diner inzichtelijk.

Start typing and press Enter to search