Ondernemersdiner 13 november 2019

En jij bent van harte uitgenodigd!

Koken met sterren 

Op 13 november organiseert Peak Value en haar partners voor de tweede keer dit jaar Het Ondernemersdiner, dit keer met het thema ‘Koken met sterren’.

Na een succesvolle editie bij het sterrenrestaurant Goud  van Herman den Blijker, is het nu de beurt aan het tweesterrenrestaurant Fred, vernoemd naar eigenaar en chef Fred Mustert om ons maximaal te laten genieten van de verschillende culinaire gerechten.

Het thema zal vanuit verschillende invalshoeken belicht worden met als vertrekpunt: Hoe houd je als ondernemer je bedrijf op sterrenniveau? Het belooft dus een speciale avond te worden vol met ‘sterren’.  Het levert waardevolle lessen op waar iedere ondernemer mee aan de slag kan.

Graag nodigen we je uit op woensdag 13 november voor Het Ondernemersdiner in restaurant Fred. We brengen ambitieuze ondernemers bij elkaar ter inspiratie, het opdoen van nieuwe contacten en natuurlijk omdat het gezellig en lekker is.

We zien je graag op woensdag 13 november.

Programma

17:00 Ontvangst & Borrel bij restaurant Fred**
17:45 Welkomstwoord & Introductie Marcel Broersma, Fred Mutsert
18:15 Het diner met inspirerende sprekers
21:00 Dessert & afsluiting

De Spelregels

Alle gasten zijn ambitieuze ondernemers met een bedrijf van minimaal 10 medewerkers en gevestigd in groot Rotterdam.

Aanwezigheid is exclusief en slechts mogelijk door persoonlijke uitnodiging van één van de partners.

Het doel van het diner is dat iedere gast met minimaal 2 nieuwe interessante zakelijke contacten naar huis gaat. In een gesloten omgeving stellen we een overzicht beschikbaar van de aanwezigen ondernemers. Deze lijst is reeds voor het diner inzichtelijk.

Start typing and press Enter to search