Ondernemersdiner 8 september 2021

En jij bent van harte uitgenodigd!

Je bent een gepassioneerde ondernemer met grote groei-ambities. Je wilt zoveel mogelijk mensen overtuigen van het wereld veroverende idee van jouw onderneming.  Je wilt je organisatie inrichten op de groei die je voor je ziet.  Het enige wat ontbreekt is voldoende financiële slagkracht om die grote stap voorwaarts ook daadwerkelijk te kunnen zetten.

Groeikapitaal kan een cruciale voorwaarde zijn voor groei. Groeikapitaal voor jouw bedrijf is een mooie kans voor jou als ondernemer om de groei van je bedrijf te versnellen en de waarde te verhogen. Banken zijn echter niet altijd bereid om groeikapitaal  te verstrekken. Op welke manier financier je dan toch je weg naar groei?

Op 8 september organiseert Peak Value samen met haar partners Het Ondernemersdiner, graag nodigen we je hiervoor uit.

Dit keer is het thema: “De toekomst door de ogen van”, waarbij meerdere sprekers hun verhaal delen op welke manier zij hun ambities hebben gerealiseerd, hoe dit tot stand is gekomen en wat voor impact dit heeft gehad op hun onderneming, omgeving en hunzelf. Al met al een diner met een stevige bite en een interactieve manier om te netwerken met ambitieuze ondernemers.

We zien je graag op woensdag 8 september!

Programma

17:45 Ontvangst & Borrel bij Joelia*
18:00 Welkomstwoord & Introductie Marcel Broersma & Mario Ridder
18:15 Het diner met inspirerende sprekers
21:00 Dessert & afsluiting

De Spelregels

Alle gasten zijn ambitieuze ondernemers met een bedrijf van minimaal 10 medewerkers en gevestigd in groot Rotterdam.

Aanwezigheid is exclusief en slechts mogelijk door persoonlijke uitnodiging van één van de partners.

Het doel van het diner is dat iedere gast met minimaal 2 nieuwe interessante zakelijke contacten naar huis gaat. In een gesloten omgeving stellen we een overzicht beschikbaar van de aanwezigen ondernemers. Deze lijst is reeds voor het diner inzichtelijk.

Start typing and press Enter to search